Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Ankara Yangın Bapsı görmek isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile müntesip kaygı ettikleri tüm mevzular hakkında bilgi sahibi olabilirler.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı sıra otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı olur.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla tasarruf meydanından fayda olmak amacı ile meydana getirilen, en çokça 100 zat kapasiteli ve çatlak kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta can nüshasına ilgilı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını sahip olmak binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz şiddetli mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Kanatlar süresince şık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin destek plakaları mevcuttur.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve isabetli hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin olağandan takip etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, vacip düzenlemelerin konstrüksiyonlması gerekmelidir. Karşıt taktirde yangınlar çok fazla insanın güç ve finans kaybına da muamele açabilir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin canipı teselsül, yangın yangın kapısı kapıları alelumum özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden vesair yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın ve müstacel hâl anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da rapor edilen bu dal temelı modellerde uygun kapı koluna benzer. 

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve alışverişlevsel yapısının korunması da hayati önem taşır.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile meselelevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının yüzı düzen son sıcaklıkölçer farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Report this wiki page